Buitenschrijnwerk

Het buitenschrijnwerk dat we voor onze klanten zoal uitvoeren bestaat uit het maken en plaatsen van houten interieurelementen voor in gebouwen en woningen zoals bijvoorbeeld ramen, buitendeuren, omlijstingen, kroonlijsten, trappen, tuinpoorten, carports, tuinhuisjes en veranda's.

voor extra foto's zie referentie -album (zie menubalk)

Poorten, deuren en ramen

Op zoek naar een schrijnwerker om een houten buitendeur, tuinpoort of raam te vervangen? Doe dan gerust op onze expertise!

 

Houtskeletbouw

Vaklui bij schrijnwerkerij Van Keer plaatsen volledige woningen of een uitbreiding van uw bestaande woning in houtskeletbouw.

 

Carports, tuinhuizen en veranda's

Een tuinhuisje, carport voor je wagen en zelfs veranda's op maat zijn mogelijk. Het voorbereidende werk doen we in ons atelier, het montagewerk ter plaatse.

 

Dak en timmerwerken

Laat een nieuw dak of (sier)kroonlijst plaatsen en geef je woning een nieuwe uitstraling! Maatwerk voor houten sierkroonlijsten en dak of dakoversteken.

 

Ander buitenschrijnwerk

Schrijnwerkerij Van Keer helpt u graag met schrijnwerk in en rond uw woning. Mocht u op zoek zijn naar een schrijnwerker voor buitenschrijnwerk dat niet op deze pagina vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op. Eventueel kunnen wij u alsnog verder helpen of doorverwijzen.