Binnenschrijnwerk

Als binnenschrijnwerker maken en plaatsen we houten interieurelementen zoals bijvoorbeeld ramen, deuren, omlijstingen, inbouwkasten, trappen, wanden, parket en plafonds voor gebouwen en woningen.

voor extra foto's zie referentie -album (zie menubalk)

trappen

Houten trappen zijn onze specialiteit! Neem contact op voor een afspraak ter plaatse en ontdek de mogelijkheden!

 

 

 

binnendeuren

Op zoek naar een plaatser voor uw nieuwe binnendeuren? Ook hiervoor kan u beroep doen op het vakmanschap van de medewerkers bij schrijnwerkerij Van Keer!

 

 

vloeren en plafonds

Is uw vloer aan vernieuwing toe of heeft u gewoonweg nog geen vloer? Doe beroep op ons voor een houten vloer (parket of plankenvloer) en geef uw huis een warmere uitstraling!
Ook voor de plaatsing van uw plafonds bent u hier aan het goede adres!

 

keukens

Op zoek naar een schrijnwerker voor kasten op maat? Wij maken en plaatsen keukenkasten, badkamerkasten en andere (inbouw)kasten voor u op maat!

 

Interieur afwerking

Omlijstingen, inbouwkasten, trappen, wanden, parket, plafonds en houten of laminaatvloeren. Schrijnwerkerij Van Keer doet het allemaal!

 

binnenschrijnwerkerij

Schrijnwerkerij Van Keer helpt u graag met schrijnwerken in en rond uw woning. Mocht u op zoek zijn naar een aannemer voor schrijnwerk dat niet op deze pagina vermeld staat, neem dan gerust contact met ons op. Eventueel kunnen wij u dan alsnog verder helpen of doorverwijzen.