Houten trappen op maat zijn onze specialiteit

Een nieuwe trap laten plaatsen? Schrijnwerkerij Peter Van Keer heeft meer dan 20 jaar ervaring met het maken en plaatsen van houten trappen op maat. Houten trappen zijn zelfs onze specialiteit!

Traprenovatie en bekleding van bestaande trappen

Wij renoveren bestaande houten en betonnen trappen en geven deze - met oog voor detail - een volledig nieuwe uitstraling volgens uw keuze!

Bent u op zoek naar een trap met een houten afwerking? Goede keuze! Schrijnwerkerij Van Keer helpt u graag met de uitwerking en plaatsing van een trap in hout op maat voor uw woning. Wij plaatsen zowel volledig nieuwe trappen, als het bekleden van reeds bestaande trappen. Zo geeft u uw bestaande (betonnen) trap een warme uitstraling in echt hout!

Op enkele dagen tijd maken of renoveren wij uw trap zodat deze weer een hele tijd zal meegaan! De nieuwe houten trap plaatsen wij over de oude trap (tenzij uw oude trap structureel niet meer in orde is, dan plaatst u beter een volledig nieuwe trap) en werken wij dan af in een houtsoort naar uw smaak.

Van plan uw bestaande trap in het hout te laten uitwerken? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvende offerte! Nog niet helemaal van hout overtuigd? Ontdek dan via volgende link waarom een hout een uitstekende keuze is als bouwmateriaal!

Meer info of onmiddellijk een prijs voor uw nieuwe trap aanvragen? Vraag dan nu een offerte aan!

Voor extra foto's van trappen zie referentie-album (zie menubalk).